Ja så kommer en af de gamle klassikere. Det er en kage vi altid vender tilbage til, den er altid god i en håndevending og ikke mindst smager den jo fantastisk....
Drømmekage til en stor bradepande med låg
250 g mel
50 g margarine
300 g sukker
3 æg
3 tsk bagepulver
1 tsk vanille
2 dl mælk
Fyld
125 g margarine
100 g kokosmel
250 g brun farin
½ dl mælk
Æg og sukker piskes hvidt og skummende - og tykt over vandbad.
Mælk og margarine koges.
Massen tages væk fra varmen. Mel bagepulver og vanille vendes forsigtigt i med en dejskraber.
Den kogende mælk og margarine vendes i og dejen blandes forsigtigt til en ensartet masse.
Dejen hældes i en smurt bradepande og bages på midterste rille ved 200 grader i 20 minutter.
Imens smeltes alle ingredienserne til fyldet i en gryde.
Når kagen er bagt færdig fordeles fyldet over kagen og den sættes tilbage i ovnen og bager i 5 - 10 minutter ved 220 grader til kokosmassen er sprød og gylden.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar