lørdag den 24. september 2011

Tomatsuppe med suppehorn

Du skal bruge:

25 g smør
løg i grove stykker
2 fed grofthakket fed hvidløg
2 store gulerødder i mindre stykker
2 dåser hakkede tomater
2 tsk tørret basilikum
2 tsk tørre oregano
1 liter grønsagsbouillon
1¼ tsk groft salt
friskkværnet peber
2 tsk sukker

200 g minisuppehorn

Smørret smeltes i en stor tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits løg og hvidløg i ca. 1 min.

Tilsæt resten af ingredienserne og kog ved svag varme og under låg i ca. 20 min. eller til gulerødderne er møre.

Blend suppen i mindre portioner med en stavblender til suppen er glat.

Bring atter suppen i kog.

Tilsæt pasta og kog suppen ved svag varme og under låg i yderligere ca. 10 min. - rør af og til. Pastaen skal være mør, men ikke blød.

Smag tomatsuppen til og server straks med foccaccia til.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar