Jeg brugte:
1 pakke butterdej
1 æggeblomme til pensling
1 dl creme fraiche 18%
1 tsk friskpresset limesaft
½ dl finthakket frisk dild
½ tsk sukker
friskkværnet peber og salt
300 g optøede frosne rejer
blandede babysalatblade
Skær butterdejen ud i passende trekanter og læg dem på bagepapir på en bageplade - pensles med æggeblommen. Bages ved 200 grader til butterdejs trekanterne er gyldne.
Creme fraiche, dild, limesaft, sukker,salt og peber blandes og dressingen står og trækker i minimum ½ time i køleskabet.
Pres forsigtigt vandet ud af rejerne og lad dem dryppe af.
Flæk butterdejsstykkerne og anret med salat, rejer og dildcreme. Læg lågene på og pynt med dildkviste.
Mmm.. Hvor har du lavet mange lækre retter :)
SvarSletDin blog er rigtig godt sted at finde inspiration til spændende retter!
Mvh. Sarah
Hej Sarah!
SvarSletTak for dit kompliment - det er altid dejligt når man får feedback på det man går og laver. Jeg håber altid at der er nogen der kan få glæde af min passion for mad. Håber at du også fremover bruger bloggen, jeg skal nok fortsætte med at fylde på :-)
Hilsen Olga
Hej
SvarSletJeg skal have pigefrokost , og havde tænkt mig at lave butterdej med rejer. Hvor mange plader skal jeg bruge, vi bliver 5 piger, men skal også have kyllingetærte.
Hilsen
Annette
Hej Annette. Jeg ved ikke helt hvor mange plader du sk al bruge, men af 1 pakke butterdej er der blevet 9 trekanter, så må du vurdere hvor mange du tror i vil spise hver - jeg tror jeg ville lave af 2 pakker butterdej.
SvarSletHilsen Olga