lørdag den 13. august 2011

Kyllingelår a la Thai

En dejlig krydret og nem måde at tilberede kyllingelår på..

Til 5 personer

10 kyllingelår
salt og peber

Sovs:
2 1/4 dl fløde 8 %
saften fra 1 lime
1 tsk karry
½ tsk grøn karrypasta
2 fed hvidløg
1 spsk honning
1 spsk sød chilisauce
1 hønseboullionterning
lidt sambal orlek - alt efter hvor stærk man vil have det
2 dl vand

3 dl basmati ris
6 dl vand
1 tsk salt

2 snackpebre i tynde strimler
2 gulerødder i tyndestimler
agurk i tern

Kyllingelårene drysses med slat og peber og steges på pandne til de begynder at tage farve.

Alle ingredisenserne til saucen blandes sammen.

Vandet sættes til at koge med salt og risene tilsættes når vandet koger.

Risenen koger i ca. 15 minutter ved lavt blus og derefter slukkes der for varmen - risene hviler til de skal serveres.

Kyllingelårene lægges i et smurt fad og bages i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.

Saucen hældes over lårene og de bages yderliger i 20 - 25 minutter til de er gennemstegte.

Serveres med basmati ris og grøntsager.






Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar