mandag den 16. maj 2011

Faste læsere

Kære læsere!

Jeg kan se på mine statusopdateringer, at der er rigtig mange interesserede læsere, som kigger på min blog hver dag - ej hvor er jeg glad for det - det er ret overvældende, at så mange gider at se, hvad jeg går og finder på i mit køkken :-)

Jeg ville blive utroligt glad, hvis nogen af jer havde lyst til at melde jer ind som faste læsere af min blog - det kan man gøre ude i højre side af bloggen under "faste læsere".

Som fast læser kan du nemt følge med i, hvad jeg skriver og du kan hele tiden få nye ideer til mad i hverdagen.

Jeg håber, at se flere faste læsere her på bloggen i fremtiden - og jeg skal nok anstrenge mig for at skrive om det mad jeg går og laver, så det bliver inspirerende og spændende at følge med i!

Mange forårs hilsner
Olga


2 kommentarer:

 1. Kære Olga :)
  Jeg har brugt den sidste uges tid på at surfe rundt i dine indlæg, og hold da magle en skøn inspiration det er - tak for det! Jeg bliver bestemt en Fast læser, så hvad var mere naturligt end at kommentere din blog og fantastiske indlæg under dette indlæg :)

  SvarSlet
 2. Kære Rikke!

  Tusinde tak for dine begejstrede ord om min blog - det er altid dejligt når nogen "derude" lægger mærke til det man går og laver ;-)

  Du skal være meget velkommen til at melde dig ind som fast læser - det vil jeg blive glad for..

  Fortsæt endelig din vandren rundt på min blog - der kommer garanteret flere indlæg hen ad vejen ;-)

  Mange Hilsener Olga

  SvarSlet