Jeg vil sige at man skal være vild med rabarber og deres syrlighed, men ellers en meget forårsagtig og dejlig ret.
500 g kyllingefileter
1 tsk groft salt
10 g smør
1 fed hvidløg
2 dl Madlavningsfløde 18%
1½ spsk flydende honning
1 hønseboullionterning
1 spsk sød chilisauce
½ dl fintklippet purløg
300 g rabarber i mindre stykker
Ris
peanuts
Rens kyllingefileterne, del hver filet i 3 og drys dem med salt. Lad smørret blive gyldent i en pandetilsæt hvidløg og brun kyllingestykkerne ca. 1 min. på hver side i hvidløget.
Kom dem i et ovnfast smurt fad.
Rør fløde, honning, hønseboullion og chilisauce godt sammen. Kom purløg og rabarber på kyllingestykkerne og hæld flødeblandingen over.
Bag kyllingen i ovnen i ca. ½ time ved 200 grader til kyllingen er gennemstegt.
Serveres med ris og peanuts og en god salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar