mandag den 16. maj 2011

Kylling i rabarber - meget forårsagtigt!

Inspirationen til denne ret fandt jeg på arla.dk - og lavede den så lidt om til min smag.

Jeg vil sige at man skal være vild med rabarber og deres syrlighed, men ellers en meget forårsagtig og dejlig ret.

500 g kyllingefileter
1 tsk groft salt
10 g smør
1 fed hvidløg
2 dl Madlavningsfløde 18%
1½ spsk flydende honning
1 hønseboullionterning
1 spsk sød chilisauce
½ dl fintklippet purløg
300 g rabarber i mindre stykker

Ris
peanuts

Rens kyllingefileterne, del hver filet i 3 og drys dem med salt. Lad smørret blive gyldent i en pandetilsæt hvidløg  og brun kyllingestykkerne ca. 1 min. på hver side i hvidløget.

Kom dem i et ovnfast smurt fad.

Rør fløde, honning, hønseboullion og chilisauce godt sammen. Kom purløg og rabarber på kyllingestykkerne og hæld flødeblandingen over. 

Bag kyllingen i ovnen i ca. ½ time ved 200 grader til kyllingen er gennemstegt.

Serveres med ris og peanuts og en god salat.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar