Kanel is
70 g pasteuriseret æggeblommer
100 g sukker
5 dl piskefløde
ca. 2 tsk. stødt kanel
ca. 2 tsk. stødt kanel til anretningen
Æggeblommer og sukker piskes til tyk æggesnaps.
Fløden piskes til let skum og flødeskummet og æggesnapsen vendes forsigtigt sammen.
Iscremen fordeles i bunden af små glas (med plads til ca 1 dl). Drys med en anelse stødt kanel og gentag ved at fylde lidt mere iscreme i. Drys igen med en anelse stødt kanel. Iscreme igen osv… gentag til glassene er fyldte.
Isene sættes i fryseren minimum i 3 timer, men gerne natten over..
Jeg serverede æblekage med marcipan of smuldredej til Se opskrift under kager eller desserter... uhmmm det smagte rigtig dejligt!!!
700 g æggeblommer er vist lige i overkanten ;-) Brug 2 æggeblommer eller et bæger pasteuriserede (= to blommer/80 g)
SvarSletTil isen vil jeg servere rødvinskogte pærer og cantuccini (hjemmebragt fra Fakta)
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSletDer skal selvfølgelig stå 70 g ;-) - det er rettet nu.....
SvarSletHilsen Olga