mandag den 11. april 2011

Grøn gazpacho med grillede tigerrejer

Denne her forret er meget let og sommeragtig. Den kan laves dagen før den skal bruges og smager himmelsk!

Til 8 personer

1 hel agurk i tern
160 g babyspinat
1 fed hvidløg i fine tern
1 gul peberfrugt i tern
1 fennikel i tern
3 stænger bladselleri i tern
saft fra 2 lime
1 hønseboullionterning opløst i 1 dl kogende vand
½ liter æblejuice
salt og peber

Pynt
saltede mandler
lucernespirer
stimler af limeskal

Alle ingredienserne blendes fint og smages til med salt og peber.

Serveres iskoldt med pynt af spirer, hakkede salte mandler og stimler af limeskal.





Jeg serverede marinerede, grillede tigerrejer til....

1 pose tigerrejer

Marinade:
1 spsk olie
2 spsk limesaft
1 spsk sød chilisauce
salt og peber
1 presset fed hvidløg.

Rejerne lægges i marianden gerne i et døgn, men eller i min 1 time.

Sættes på spyd og grilles på grillen eller i ovnen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar