Til 5 personer
500 g kyllinge inderfilet
marinade:
4 spsk youghurt naturel
½ tsk karrypasta af den stærke
1 spsk rørsukker
½ spsk citronsaft
1 fed hvidløg
salt og peber
cherrytomater
lidt sukker
3 dl perlebyg
1 hønseboullionterning
6 dl vand
1 stor håndfuld roucola
3 spsk karse
Marinaden røres sammen og kyllingeinderfileterne vendes deri. - de trækker i marinaden i en times tid.
Kyllingefileterne lægges i et smurt ovnfast fad. Tomaterne lægges ovenpå og drysses med lidt sukker og salt.
Kyllingen sættes i ovnen ved 200 grader i ca. ½ time.
Perlebyggen skylles i lunkent vand, som hældes fra igen.
De 6 dl vand tilsat boullionterning bringes i kog og når det koger tilsættes perlebyggen, somkoger i ca. 20 min til de er møre.
Det resterende vand hældes fra og perlebyggen blandes med klippet karse og roucola.
Serveres med skårne gulerødder og peberfrugter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar