tirsdag den 1. februar 2011

Kylling i yoghurt med perlebyg

Til 5 personer

500 g kyllinge inderfilet

marinade:
4 spsk youghurt naturel
½ tsk karrypasta af den stærke
1 spsk rørsukker
½ spsk citronsaft
1 fed hvidløg
salt og peber
cherrytomater
lidt sukker

3 dl perlebyg
1 hønseboullionterning
6 dl vand
1 stor håndfuld roucola
3 spsk karse

Marinaden røres sammen og kyllingeinderfileterne vendes deri. - de trækker i marinaden i en times tid.

Kyllingefileterne lægges i et smurt ovnfast fad. Tomaterne lægges ovenpå og drysses med lidt sukker og salt.

Kyllingen sættes i ovnen ved 200 grader i ca. ½ time.

Perlebyggen skylles i lunkent vand, som hældes fra igen.

De 6 dl vand tilsat boullionterning bringes i kog og når det koger tilsættes perlebyggen, somkoger i ca. 20 min til de er møre.

Det resterende vand hældes fra og perlebyggen blandes med klippet karse og roucola.

Serveres med skårne gulerødder og peberfrugter.




Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar