onsdag den 23. februar 2011

Koteletter i fad med pepperoni

Det her er en variation over den traditionelle ret - koteletter i fad...

Du skal bruge:

500 g koteletter
1 pakke bacon i tern
10 skiver pepperoni
250 g champignon
1 løg i tern
8 cocktailtomater i tern
2 fed hvidløg
2½ dl fløde
1 dl sødmælk
1 hønseboullionterning
100 g revet cheddar
salt og peber
lidt fedstof til stegning

3 dl ris
6 dl vand
1 hønseboullionterning

Koteletterne steges på en pande i lidt fedstof med et presset hvidløg. Koteletterne krydres med salt og peber og lægges i et smurt ildfast fad.

Champingnon skåret i mindre stykker og løg steges i stegeskyen fra koteletterne.
Løg og champignon og tomater i tern drysses over koteletterne.

Fløde, mælk og hønseboullion og peber blandes og hældes over koteletterne.

Osten drysses over og pepperonierne lægges øverst i fadet.

Sætte midt i ovenen ved 200 grader i ca. ½ time til pepperonierne er spødstegt.

Imesn koteletterne er i ovnen sættes risene over.

Jeg serverede skårne friske grøntsager til - agurk, rød peberfrugt, gulerødder og tomater.



Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar