mandag den 6. december 2010

Fyldt svinemørbrad

2 stk svinemørbrad
½ pose pinjekerner
1 frisk mozarella ost
50 g blåskimmelost - jeg brugte bluedream fra Netto
1 håndfuld tørrede tranebær
1 håndfuld friske basilikumblade
1 stort fed hvidløg der er presset eller hakket fint
salt og peber

Mørbraden pudses for sener. Den skæres op i mindre stykker ikke helt igennem, men så der kommer lommer på tværs. Kødet krydres med salt og peber. Mozarellaen, blåskimmelost, basilikum, tranebær og hvidløg blandes sammen. Fyldet lægges i lommerne.

Mørbraden steger i ovenen ved 200 grader i ca. ½ time eller til den er gennemstegt.

Jeg serverede små bagte kartoffeltern, chamoingnonsauce og salt med melon og advocado til
Se opskrifter under tilbehør


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar