1 hel frisk kylling
marinade:
1 spsk soya
½ spsk sød soya
1 stort fed hvisløg
2 spsk olie
½ tsk salt
frisk kværnet peber
1 peberfrugt i mindre stykker
3 gulerødder i stænger
1 stort løg i både
hvidløgssalt og salt
6 dl vand
3 dl ris
1½ hønseboullionterning
creme fraiche dressing
Kyllingen sættes på spyd - og hvis man ikke har et sådant, partereres deni mindre stykker og lægges i et smurt ildfast fad.. Kyllingen smøres med marinaden, der er rørt sammen. Stege i ovenen ved 200 grader varmluft med grill.
Grøntsagerne lægges i et smurt ildfast fad og drysses med hvidløgssalt og salt og der hældes ca. ½ dl vand ved. de bages sammen med kyllingen i ovnen.
Vandet bringes til at koge med boullionterningerne i . Når det koger tilsættes risene og de koger for svag varme i 12 min og står drefter på eftervarmen i 12 min - så er de færdige!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar