søndag den 21. november 2010

Pasta med kylling, bacon og champignon

500 g kyllinge filet - eller inderfilet skåret i mindre stykker
1 pakke bacon
200 g champignon
100 g sagaost - eller anden blåskimmelost
2 dl creme fraiche 9 %
½ dl rødvin
½ hønseboullionterning
1 stort fed hvidløg
peber

500 g frisk pasta - jeg bruger oftest linguini.

Lidt frisk rucola
frisk revet parmesanost

Baconen skæres - eller klippes i mindre stykker og steges på panden. Presset hvidløg og kyllingestykker tilsættes og det steger til kyllingestykkerne begynder at blive lidt brune. Champignonerne skæres i skiver og puttes på panden sammen med rødvinen. Når champignonerne er skrumpet lidt ind tilsættes osten og creme fraichen og der skrues ned for varmen - hvis panden er for varm kan cremefraichen godt skille.
Hønseboullionen tilsættes og der smages til med peber.

Imens retten står og simrer koges pastaen i let saltet vand til den er aldente.

Serveres med rucola og parmesan.

Det her er ofte vores frredags mad, da det er dejligt nemt og hurtigt at lave.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar