onsdag den 1. december 2010

Kyllingefilet på en bund af porrer, peberfugter, tomater og gulerødder

4 - 5 personer

500 g kyllingefilet
1 porrer i tynde skiver
6 tomater skåret i mindre stykker
1 stor peberfrugt i tern
2 gulerødder i strimler lavet med kartoffelskrælleren
1½ dl vand
½ dl fløde
½ dl hvidvin
1 boullionterning
2 fed hvidløg
salt og peber
100 g gratineringsost
frisk revet parmesan

350 g pasta - jeg brugte de fine båndreder.

Kyllingen skæres i mindre stykker - de her kyllingefileter var ret store så jeg skar dem i 2 stykker. De gnides ind i de pressede hvidløg, salt og peber. Porren som er skåret i tynde skiver, peberfrugtstykkerne, tomaterne og gulerodsstrimlerne lægges i et smurt ildfast fad. Hønseboullionterningen smuldres henover og der drysses med lidt salt og peber.

Hvidvin, vand og fløde hældes hen over og kyllingestykkerne lægges ned mellem grøntsagerne. Der drysses med gratineringsost.

Sættes i ovnen ved 200 grader i ca. ½ time til kyllingen er gennemstegt.

Imens koges pastaen al dente.

Retten serveres med frisk revet parmesan.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar