Uhmm, de smagte rigtig godt....
Til 5 personer
500 g hakket oksekød
200 g brune markchampignon eller en anden slags svampe
2 fed hvidløg
1 lille fint hakket løg
10 hakkede soltørrede tomater
3 spsk koncentreret tomatpuré
1 tsk timian
1 tsk basilikum
200 g babyspinat
1 maggitern
½ tsk sukker
½ dl hvidvin
salt og peber
1 pakke friske lasagneplader
2 dl fløde
150 g revet pasta ost
Hvidløg og løg svites i olie og kødet tilsættes og brunes. Svampene hældes i gryden og når de har afgivet lidt væske tilsættes hvidvinen. Tilsæt krydderier, soltørrede tomater og tomatpuré og kog et par minutter.
Kom spinaten i gryden og steg til det er faldet sammen. Smag til med salt og peber.
De friske lasagneplader klippes over til halv størrelse. Kødsovsen fordeles nu på lasagnepladerne og de rulles sammen omkring fyldet. Rørene lægges i et smurt ovnfast fad. Fløden hældes over og der drysses til sidst med ost.
Cannelonierne bages ved 200 grader i ca. 25 minutter.
Server en god salat til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar