tirsdag den 2. november 2010

Mozarella med pesto og honningbagte tomater

1 pk frisk mozarella
pesto af basilikum Se opskrift under tilbehør
2 tsk olie
1 tsk honning
cherrytomater skåret i halve
salt og peber

Olie og honning røres sammen - kan evt. lunes en smule i microovnen - så er det nemmere at røre sammen.
Tomaterne lægges på en bageplade med bagepapir med skærefladen op ad. Olie/honning massen dryppes over tomaterne og de drysses med lidt salt og peber.

Bages i ovnen ved 200 grader i ca. ½ time, til de er lidt gyldne og ser bagte ud.

Mozarellaen skæres i skiver og pesto og tomater fordeles derpå.

Gode som snacks, forret eller som mindre ret til italienske antipasti.

2 kommentarer:

  1. Det ser virkelig lækkert ud!! Skal de serveres mens tomaterne er varme eller må de godt være kolde??

    Mvh Mette

    SvarSlet
  2. Tomaterne kan sagtens være kolde og du kan lave dem flere dage i forvejen ;-)

    Hilsen Olga

    SvarSlet