tirsdag den 30. november 2010

Klatkager

Igår kogte jeg risengrød til 50 personer. Vi havde klippeklisterdag i min datters klasse og jeg havde lovet at lave risengrød - puha det var hårdt. 14 liter mælk koger ikke så hurtigt, så det tog et par timer eller snarere 2½ time  - det havde vist været bedre at stille den under dynen mens jeg var på arbejde, men det gjorde jeg altså ikke.

Nå, men der var lidt grød til overs, så i dag skal vi have klatkager.

2 tallerkener risengrød - godt fyldte.
2 æg
6 spsk mel
 2 tsk vanille
2 tsk revet citronskal
fedtstof til panden

Alle ingredienserne blandes og dejen steges som klatter på panden.

Serveres med syltetøj og sukker - uhmmm, det er altid dejligt med klatkager!


2 kommentarer:

  1. hold da helt op en portion! Men risengrød er også noget af det bedste! dine klatkager ser super gode ud!
    Sabine
    sabinesverden.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Tak! Ja jeg tror også jeg overvejer det lidt mere næste gang jeg bliver spurgt;-)

    SvarSlet