mandag den 8. november 2010

Fyldte koteletter med kartoffelflager og gratinerede grøntsager

5 tykke koteletter
100 g pikant flødeost
friske basilikum blade
2 fed hvidløg

200 g grønne stangbønner
8 cocktailtomater
1 rød peberfrugt
½ gul peberfrugt
2 rødløg
1 lille dusk bredbladet persille
100 g revet ost

800 g - 1 kg kartofler
lidt olie
hvidløgssalt

1 dl cremefraiche
1 lille dusk bredbladet persille
1 lille fed hvidløg
slat, peber og lidt sukker

Kartoflerne skæres i tynde skiver og lægges i en bradepande med lidt olie. kartoflerne drysses med hvidløgssalt og bages i ovenen i ca. 40 min ved 200 grader varmluft til de er gyldne og sprøde.

Grøntsagerne skæres i mindre stykker og kommes i et smurt fad. Den bredbladede persille klippes hen over grøntsagerne og de drysses med salt og peber. Til sidst drysses osten hen over grøntsagerne. De bages i ovnen ved 200 grader i ca. ½ time til osten er gylden.

Der skæres lommer i koteletterne - forsigtigt så der ikke skæres hul i siderne. Lommerne fyldes med pikantost og basilikumbladene. Lommerne lukkes med kødnåle og kødet gnides med de pressede hvidløg og drysses med salt og peber. Stege på panden i lidt fedstof til de er brundes og gennemstegte.

Creme fraichen røres sammen med persillen og krydderierne og serveres til maden.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar