fredag den 17. april 2015

Boghvedepandekager med banan

De her pandekager bliver dejlige tykke som de amerikanske pandekager vi kender fra brunchbordet.
De er et dejligt sundt slternativ - både som morgenmad eller som en dejlig dessert.

Til 6 pandekager (ca.10 cm i diameter)
1 æg
20 g boghvedemel
1spsk skyr
1/2spsk chiafrø
1banan
1/4 tsk bagepulver
1/4 tsk kardemomme

Mos bananen og pisk den derefter sammen med resten af ingredienserne.

Bages på en varm pande med lidt fedstof - eller uden hvis du har en god slip let pande. - et par minutter på hver dide til de er gyldne. Vendes første gang når der begynder at komme små luftbobler på toppen.

Serveres med bær og frugt skåret i tern, ahornsirup - og evt. Som her med lidt flødeskum/ eller skyr på toppen - flødeskum hvis det er fødselsdag ;-)





Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar