Her en opskrift på tun og spidskål.....
Den originale opskrift finder du på mad.tv2.dk
Du skal bruge:
10 Skiver agurk
1 tsk. tørret wasabi eller chili
2 spsk. soja
0,25 stk. spidskål
0,5 stk. citron
1 ds. tun i vand
2 spsk. mandler
skyr
Skær agurkerne i skiver, og spidskålet i tynde strimler.
Hak mandlerne, og rist dem på en tør pande.
Vend agurkeskiverne med lidt salt, wasabi og soja.
Hæld vandet fra dåsetunen.
Læg kålstrimlerne i en dyb tallerken, og kom citronsaft og citronskal over.
Læg agurkeskiver ovenpå, og top med tun, mandler og evt. lidt skyr.
10 Skiver agurk
1 tsk. tørret wasabi eller chili
2 spsk. soja
0,25 stk. spidskål
0,5 stk. citron
1 ds. tun i vand
2 spsk. mandler
skyr
Skær agurkerne i skiver, og spidskålet i tynde strimler.
Hak mandlerne, og rist dem på en tør pande.
Vend agurkeskiverne med lidt salt, wasabi og soja.
Hæld vandet fra dåsetunen.
Læg kålstrimlerne i en dyb tallerken, og kom citronsaft og citronskal over.
Læg agurkeskiver ovenpå, og top med tun, mandler og evt. lidt skyr.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar