søndag den 18. maj 2014

Pistaciesnitter

Det her er en rigtig søndag kage - super lækker og tæt på at være en af mine yndlings.......


Til 30 snitter skal du bruge (man kan sagens halvere portionen)
450 g mel
150 g flormelis
300 g smør eller margarine
1 æg

400 g pistaciemasse
100 g smør
100 g sukker
1 æg

lidt smeltet mørk chokolade til pynt

Smøret smuldres i melet og flormelis og æg tilsættes og det hele æltes til en ensartet mørdej. Dejen lægges i en pose og hviler i køleskabet i minimum en time.

Pistaciemassen røres sammen med blødt smør, sukker og æg.

Dejen deles i 2 stykker.

Rul det ene tyndt ud så det passer i bradepande. Smør bradepanden godt og læg dejen i bunden.

Smør pistaciemassen ud i et jævnt lag.

Rul den anden halvdel dej ud og læg den som låg over pistaciemassen.

Bag kagen i ovnen ved 200 grader i 25 - 30 minutter til toppen er gylden og sprød.

Lad kagen stå i formen til afkøling.

Skær kagen ud i 30 mindre trekanter er pynt med chokolade striber.

Smager ganske vidunderligt......


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar