fredag den 11. april 2014

Saltede mandler og hasselnødder

Der er ikke nogen bedre snack en saltede mandler - jeg prøvede derfor også at lave det samme med hasselnødder, meen jeg synes at de blev lidt for fremtrædende i smagen og  de smager ikke helt så godt som mandlerne....

Du skal bruge:
3 1⁄2 spsk groft salt
2 dl kogende vand
200 g mandler


Opløs saltet i det kogende vand og tilsæt mandlerne. 

Stil dem tildækket i 15 min. 

Lad mandlerne dryppe af i en sigte.

Fordel dem på en plade med bagepapir. 

Bag mandlerne midt i ovnen. Server de salte mandler lune - eller kolde.





2 kommentarer:

  1. Hvor længe skal mandlerne mon bages?

    SvarSlet
  2. Det afhænger lidt af din ovn, men de skal jo blive sprøde og gyldne - jeg vil tro mellem 20-30 minutter ved 200 grader varmluft.

    SvarSlet