tirsdag den 1. april 2014

Karamel småkager

Disse småkager faldt jeg over forleden dag - de er super nemme at lave og smager skønt.


Ingredienser:

100 g smør

1 dl sukker

1 spsk vanillesukker

1 spsk lys sirup

2 dl hvedemel

1 tsk bagepulver

Tænd ovnen på 200 grader

Rør smør og sukker blødt. Tilsæt resten af  ingredienserne og saml det til en dej.

Rul 2 lange pølser , ca 2-3 cm tykke og læg dem på en plade med bagepapir.

Bag i ovnen i ca 10 minutter - dejen skal flyde ud og blive karamelbrun.

Tag dem ud af ovnen, skær i passende stykker imens de stadig er varme. Lad dem køle af på pladen.



8 kommentarer:

  1. jeg skal holde barnedåb den 19-10,så vis jeg bager dem imorgen kan de så godt holde sig til næste søndag.mvh irene

    SvarSlet
  2. Ja bare du lægger dem i en lufttæt dåse - de kan også fryses. God barnedåb :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. oki:) hvis jeg fryser dem skal de så bare tages op dagen før? Tak:):)

      Slet
  3. Ja eller om morgenen alt efter hvornår de skal spises

    SvarSlet
  4. barnedåb er kl 13:)

    SvarSlet
  5. Så vil jeg tsge det ud om aftenen rller tidlig morgen

    SvarSlet
  6. Hvor mange småkager bliver der af denne opskrift ?

    SvarSlet
    Svar
    1. det kan jeg ikke huske - desværre....

      Slet