mandag den 17. februar 2014

Pulled chicken

Forleden faldt jeg over nogle bakker med kyllingekød til pulled chicken i Føtex. Det er nogle anderledes udskæringer end dem vi kender - de her er det mørke kød fra kyllingen - altså lår og overlår - uhmmm, det er mit favoritkød på kyllingen.

Nå, men i de her kødpakker var der også en BBQ krydderiblanding - normalt bruger jeg aldrig de færdige krydderiblandinger, da jeg godt kan lide selv at komponere sammensætningerne, men lige den her dag, var det alligevel dejligt bekvemt, bare at drysse de færdige krydderier ud over kyllingen.

Jeg brugte.
800 g mørkt kyllingekød - (det var hvad pakken indeholdte)
1 krydderiblanding
lidt vand
fedtstof til at smøre bradepanden med

Kødet lægges i en smurt bradepande og drysses med krydderiblandingen på alle sider - hæld lidt vand ved, så det lige dækker bunden.

Sættes i ovnen ved 125 grader i 2 timer.

Når kødet er færdigt trækkes det fra hinanden med 2 gafler - du får det lækreste møre kyllingekød - og en dejlig marinade du kan hælde henover din pulled chicken.

Jeg serverede coleslaw og pommes frites til.

Et super dejligt og nemt måltid......




Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar