Til 4 personer:
1 rød snackpeber i lange strimler
1 gul snackpeber i lange strimler
1 stort fed hvidløg
2 store gulerødder i ynde strimler
2 store gulerødder i ynde strimler
250 champignon i skiver
2 porrer i lange tynde strimler
1 svinemørbrad i tynde skiver
Tørret koriander
2 spsk sød chilisauce
2 tsk rød thai-curry
2 tsk soya
2 tsk sukker
1 svinemørbrad i tynde skiver
Tørret koriander
2 spsk sød chilisauce
2 tsk rød thai-curry
2 tsk soya
2 tsk sukker
Steg kødet i lidt olie blandet med det pressede hvidløg tit kødet har taget lidt farve.
Tilsæt alle grøntsagerne og krydderierne og lad retten stå og snurre i 5 - 10 miuntter.
Kog jasminris til efter anvisning på pakken.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar