Du skal bruge
250 g mel
1/2 tsk natron
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
140 g smør
125 g brunfarin
125 g sukker
2 tsk vanillesukker
1 æg
285 g chokolade, jeg brugte mørk chokolade og rester fra julens chokolade
Bland de tørre ingredienser i en skål.
Pisk smør og sukker (alm sukker, brunfarin og vanillesukker) indtil du har en lys og luftig masse, det tager ca 5 minutter.
Tilsæt ægget og pisk indtil massen er godt blandet.
Tilsæt melblandingen og bland indtil dejen kun lige hænger sammen.
Kom nu chokoladen i rør indtil chokoladen kun lige er indarbejdet – rør endelig ikke for længe.
Form dejen i kugler på størrelse med golf bolde og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Sæt dem med stor afstand da de flyder godt ud.
Bag dem ved 175 ˚c i ca. 18-20 minutter. De er færdige når kanten er gyldenbrun og midten stadig er blød.
Lad dem afkøle på bagepladen til de er helt afkølede.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar