søndag den 1. september 2013

Pastasalat med fetacreme

I magasinet Spis Bedre fandt jeg inspiration til denne dejlige pastasalat. Jeg ændrede lidt i den, så den passede til det jeg lige havde ved hånden.

Du skal bruge:
300 g pasta
4 store tomater - eller en masse små..
1 dl belugalinser - eller grønne linser
2 dl vand ½ hønseboullionterning
hakket frisk basilikum

dressing:
2 tsk Harissa
2 spsk olie
½ tsk salt
1 fed hvidløg
1 tsk flydende honning
frisk kværnet peber

Fetacreme.
150 g feta
2½ dl græsk yoghurt

Pastaen koges efter anvisning på pakken.

Linserne koges med vand og hønseboullion i ca 15 - 20 minutter til de er møre.

Tomaterne skæres i tern og blandes med linserne i en stor skål.

Ingredienserne til dressingen røres sammen og hældes over tomaterne og linserne.

Fetaen moses med en gaffel og røres op med yoghurten.

Pastaen vendes sammen med tomat/linse blandingen og pyntes med frisk hakket basilikum.

Serveres med fetacremen og eventuelt med stegt kyllingefilet til.










Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar