I magasinet Spis Bedre fandt jeg inspiration til denne dejlige pastasalat. Jeg ændrede lidt i den, så den passede til det jeg lige havde ved hånden.
Du skal bruge:
300 g pasta
4 store tomater - eller en masse små..
1 dl belugalinser - eller grønne linser
2 dl vand ½ hønseboullionterning
hakket frisk basilikum
dressing:
2 tsk Harissa
2 spsk olie
½ tsk salt
1 fed hvidløg
1 tsk flydende honning
frisk kværnet peber
Fetacreme.
150 g feta
2½ dl græsk yoghurt
Pastaen koges efter anvisning på pakken.
Linserne koges med vand og hønseboullion i ca 15 - 20 minutter til de er møre.
Tomaterne skæres i tern og blandes med linserne i en stor skål.
Ingredienserne til dressingen røres sammen og hældes over tomaterne og linserne.
Fetaen moses med en gaffel og røres op med yoghurten.
Pastaen vendes sammen med tomat/linse blandingen og pyntes med frisk hakket basilikum.
Serveres med fetacremen og eventuelt med stegt kyllingefilet til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar