Forleden lavede jeg de her nemme æggewraps - de er lette og luftige og smager dejlig med fyld efter eget ønske.
Jeg brugte:
stegte kyllinge inderfileter
agurk i tern
tomat i tern
salat
revet ost
creme fraiche dressing
Til 4 personer skal du bruge:
6 æg
12 spsk flødeost
3 spsk hørfrø
3 spsk sesamfrø
1½ tsk bagepulver
salt
6 æg
12 spsk flødeost
3 spsk hørfrø
3 spsk sesamfrø
1½ tsk bagepulver
salt
revet ost
fint hakket spinat
Man kan komme alt slags hakket grønt i - jeg valgte at lave nogle med spinat og nogle uden.
Del æggene i hvider og blommer.
Kværn hørfrø og sesamfrø i en minihakker og rør dem i blommerne sammen med bagepulver, flødeost og lidt salt.
Man kan komme alt slags hakket grønt i - jeg valgte at lave nogle med spinat og nogle uden.
Del æggene i hvider og blommer.
Kværn hørfrø og sesamfrø i en minihakker og rør dem i blommerne sammen med bagepulver, flødeost og lidt salt.
Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i resten af æggemassen.
Fordel æggemassen på en bageplade med bagepapir og drys med revet ost - kan undlades...
Bag dem i ovnen i 20-25 minutter på 175 grader - eller til de er gyldne.
Hvis du har svært ved at få dem af bagepapiret, kan du vende bagepapiret med wrapsene og langsomt hive papiret af.
Del wrapsene i passende stykker og fyld dem med fyld, som du har lyst til...
Fordel æggemassen på en bageplade med bagepapir og drys med revet ost - kan undlades...
Bag dem i ovnen i 20-25 minutter på 175 grader - eller til de er gyldne.
Hvis du har svært ved at få dem af bagepapiret, kan du vende bagepapiret med wrapsene og langsomt hive papiret af.
Del wrapsene i passende stykker og fyld dem med fyld, som du har lyst til...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar