Af alle de mange fisk min søde mand går og fanger, fik jeg forleden lavet nogle dejlig ruller, som vakte begejstring derhjemme...
Du skal bruge:
fiskefiletter af rødspætte
pikantost - gerne den fedtfattige
rejer
dild
lidt hvidvin
fløde/madlavningsfløde
salt og peber
citronskral fra en usprøjtet citron
Læg en rødspætte filet på et skærebrædt.
Smør fisken med et lag pikantost.
Læg en god dusk dild oven på.
Læg 7-8 rejer i midten .
Rul rødspættefiletten omkring rejerne og luk med en kødnål.
Rullerne sættes i et smurt ovnfast fad.
Hæld hvidvin over, så rullerne står med fødderne i hvidvin.
Drys med salt og peber og drys citronskal over.
Bag rullerne i ca. 15 minutter ved 200 grader i ovnen.
Hæld væden fra og spæd det op med lidt fløde - kog det eventuelt af i en gryde, så fløden tykner.
Server med ris og en god salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar