mandag den 30. september 2013

Vietnamiseske rispapirruller

De her fine ruller kan servers sammen med sushi, hvis man nu har nogen i selskabet der ikke rigtig bryder sig om sushi - så er der mange af de samme ingredienser der kan bruges her...

Du skal brug:
rispapir
en masse snittede grøntsager
tilberedt kød - det kan være and, kylling, gris, okse - lige hvad du har lyst til
krabbekød, rejer, laks mm
kogte nudler

Nogle bruger frisk thaibasilikum, koriander og mynte - kun fantasien sætter grænser

Til dyppelse kan man bruge sød chilisauce, fiske sauce, teriakisauce, peanutbuttersauce, wasabi creme osv.

Stil en tallerken med koldt vand på bordet og en stak rispapir

en enkelt rispapirpandekage lægges i vandbad i ca. 1 minut til en er blevet blød

Læg yndlingsfyldet i og rul den sammen - skær over på miden og dyp i den ønskede dyppelse....





Ingen kommentarer:

Send en kommentar