tirsdag den 10. september 2013

Svinemørbrad a la vitello tonnato

Det her er en dejlig nem variant til den klassiske vitello tonnato - som jeg elsker.....

Jeg blev inspireret af en opskrift i magasinet Spis Bedre....

Jeg brugte:

1 afpudset svinemørbrad
salt og peber

Tunsauce:
1 dåse tun i vand
1½ dl cremefraice 18 5
2 spsk kapers
4 spsk hvidvin
stegskyen fra mørbraden
salt og peber
revet citronskal fra en usprøjtet citron
kapers til pynt


Mørbraden krydres med salt og peber og steges gylden på en pande med smør.

Den lægges i et fad og stege i ovene ved 200 grader i ca. 20 minutter til den er gennemstegt.

mørbraden pakkes ind i staniol og lægges i køleskabet til de er afkølet.

Alle ingredienserne til tunesaucen blendes sammen i en skål og stille spå køl.

Når mørbraden er afkølet skæres den i så tynde skiver som muligt og lægges på et stort fad. Tunsaucen hældes over og der pyntes med kapers og revet citronskal.

Serveres med frisk pasta og grøntsager efter egen smag..









Ingen kommentarer:

Send en kommentar