tirsdag den 10. september 2013

Ny fane på min blog - kreative ting og sager

Jeg har oprettet en ny fane på min blog, som hedder kreative ting og sager, da jeg også går og laver andre sjove ting end at lave mad, så her kan man se hvad jeg går og pusler med lige i øjeblikket....

Det kan være ting som..... et bedstemortæppe


det er et af mine store projekter lige i øjeblikket..........................

2 kommentarer:

 1. Hej Olga
  Jeg er ny i blog land og har haft en lang pause fra mig blog. Jeg vil nu gerne lave faner på min side, som du har med mad, malerier og kreative ting og sager. Hvordan gør jeg dette. Tror jeg har det gamle blogspot. Håber du kan hjælpe, for kan ikke find hjælp på nettet.
  Vh
  Kira

  SvarSlet
 2. Hej Kira!

  Derinde hvor jeg skriver mine blogindlæg er der forskellige ting man kan vælge ude i venstre side. En af overskrifterne er Sider - den vælger jeg og så kan jeg vælge en ny side og derefter kan jeg så vælge at den vises som en fane foroven.

  Håber at du kan bruge det...:-)

  Hilsen Olga

  SvarSlet