4 Portioner
1 dl løse ris
1½ dl vand
½ tsk groft salt
- eller alternativt en rest ris fra dagen før......
500g hakket svinekød
1 æg
1 dl mælk
500g hakket svinekød
1 æg
1 dl mælk
1 stort fed hvidløg
1 lille fint hakket løg
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
Fyld
1 stor dusk hakket frisk persille
100 g fetaost
Kom risene i kogende vand med salt. Rør rundt til vandet atter kommer i kog. Læg låg på og kog risene ved svag varme ca. 12 min. Tag gryden fra varmen og lad den stå endnu ca. 12 min.
Rør kød, æg, mælk, løg, hvidløg og krydderier til en fars. Tilsæt de kogte, let afkølede ris.
Klip eller hak persillen fint.
Bland persille og fetaosten - brug en gaffel til at mose fetaen med.
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
Fyld
1 stor dusk hakket frisk persille
100 g fetaost
Kom risene i kogende vand med salt. Rør rundt til vandet atter kommer i kog. Læg låg på og kog risene ved svag varme ca. 12 min. Tag gryden fra varmen og lad den stå endnu ca. 12 min.
Rør kød, æg, mælk, løg, hvidløg og krydderier til en fars. Tilsæt de kogte, let afkølede ris.
Klip eller hak persillen fint.
Bland persille og fetaosten - brug en gaffel til at mose fetaen med.
Smør et ovnfast fad, og læg fars og fyld lagvis, så det danner et lille brød. Begynd og slut med et lag fars.
Bag farsbrødet midt i ovnen ved 200 grader i 45 -minutter til 1 time
Serveres evt. med kartoffelbåde, Tzaziki og en god salat.
Serveres evt. med kartoffelbåde, Tzaziki og en god salat.
Græsk farsbrød holder max!
SvarSletJa det er bestemt ikke at kimse af.....;-)
SvarSlet