torsdag den 31. januar 2013

Ristede kikærter

i mit forsøg på at finde lækre snacks der ikke feder, men alligevel mætter er jeg fladet over de her kikærter.

De kan både bruges som snack eller som tilbehør i salat...

1 dåse kogte kikærter - 400 g
hvidløgssalt
spidskommen
1 spsk olie

Man kan bruge alle former for krydderi, men ovenstående er hvad jeg valgt denne gang.

Kikærterne drænes for vand og skylles en gang under den kolde hane.

Alle ingredienserne lægges i en frost pose og posen lukkes og rystes godt, så alle ingredienserne bliver blandt godt.

Det hele hældes ud på en bageplade med bagepapir og bages i ovnen ved 250 grader, til ærterne begynder at "springe". - Det tog en lille halv time for mig, man kan også give dem kortere tid, men jeg ville godt have at de knaser lidt.

1 kommentar:

  1. Jeg lavede disse kikærter i går og er begejstret. Dem skal jeg lave som tilbehør til maden igen til vores store drenge. På den måde ryger der nogle kikærter ned (jeg laver dobbeltportion næste gang). I min ovn skulle de dog kun have 15 minutter. Jeg havde ikke hvidløgssalt, så jeg pressede et fed hvidløg ned i posen i stedet. Det gik fint. Vh
    Annelise

    SvarSlet