Til 4 personer skal du bruge:
2 stk. svinemørbrad - alt efter hvor store de er
4 spk. mel
salt og peber
300 g løg
50 g smør
2 spk. hvidvinseddike - jeg brugte æbleeddike
1 hønseboullionterning
1 dl vand
2 tsk. dijonsennep
2 tsk. estragon
3 dl fløde - jeg brugte 8% madlavningsfløde
2 spk hakket persille
2 stk. svinemørbrad - alt efter hvor store de er
4 spk. mel
salt og peber
300 g løg
50 g smør
2 spk. hvidvinseddike - jeg brugte æbleeddike
1 hønseboullionterning
1 dl vand
2 tsk. dijonsennep
2 tsk. estragon
3 dl fløde - jeg brugte 8% madlavningsfløde
2 spk hakket persille
Skær mørbraden i tykke skiver, sæt dem på højkant og banke dem flade med hånden.
Vend kødet i melet, som er krydret med salt og peber.
Smelt smørret på en pande og brun kødet på alle sider.Når det er brunet lægges kødet fra på en tallerken.
Snit løget i skiver og svits dem i smørret fra kødet.
Tilsæt eddiken, sennep, hønseboullionterning, vand, estragon og fløde.
Varm saucen godt gennem og læg kødet tilbage i saucen.
Retten småkoger nu i ca. 10 minutter.
Serveres sammen med kartofler og en god salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar