tirsdag den 4. december 2012

Kylling i ovn

Forleden lavede jeg disse dejlige saftige kyllingeoverlårstykker........

Min gode vendinde Anna gav min sin hemmelighed på, hvordan man får dem dejligt saftige og møre...

kyllingestykker med skind - det antal man nu skal bruge
1 løg i mindre både
lidt laubærblade
salt og peber
evt. et presset fed hvidlig smurt ud på skindet.

Et ildfast fad eller en god bradepande smøres og kyllingestykkerne lægges i. - de drysses med salt og peber og evt lidt presset hvidløg.

Der hældes vand ved kyllingen så stykkerne er dækket et par centimeter op.

Løg og laurbær lægges rundt om kyllingestykkerne.

Kyllingen bages i ovnen ved 200 grader i ca 1 time til kyllingen er mør og gennemstegt.

Stege skyen kan evt. jævnes med lidt maizena og smages til, til en sauce, men det gjorde jeg nu ikke denne gang.

Jeg serverede forskellige bagte rodfrugter til.


 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar