tirsdag den 5. juni 2012

Marinerede oksekødsstrimler med nudler og grøntsager

En slags wokret......

Kød:
jeg skar 1 flankesteak i strimler

Marinade:
1 spsk sød chilisauce
1 spsk soya
2 spsk olie
1 tsk sød soya
1 stort fed hvidløg
1 tsk østerssauce
salt og peber

Nudler

4 forårsløg i strimler
1 stor snackpeber i strimler
champignon i skiver
3 gulerødder i strimler
2 dl fløde - gerne en af de "fedtfattige"
1 spsk kokosolie
½ okseboullionterning
salt og peber

Marinaden røres sammen og kødet trækker i den i  minimum 1 time.

Kødet svitses i marianden på panden - ikke for længe da det gerne stadig må være rosa inden i. - tages og panden og venter til resten er lavet.

Champignonerne svitses på panden i resterne af marinaden fra kødet. Gulerødderne tilsættes. Det hele simrer i ca. 5. minutter.

Kokosolie og fløde tilsættes og smages til med okseboullion, salt og peber.

5 minutter inden servering tilsættes peberfrugter og forårsløg, så de stadig er sprøde når retten serveres.

Nudlerne koges og kødet tilsættes grøntsagerne.

Smagte rigtig dejligt!




Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar