En slags wokret......
Kød:
jeg skar 1 flankesteak i strimler
Marinade:
1 spsk sød chilisauce
1 spsk soya
2 spsk olie
1 tsk sød soya
1 stort fed hvidløg
1 tsk østerssauce
salt og peber
Nudler
4 forårsløg i strimler
1 stor snackpeber i strimler
champignon i skiver
3 gulerødder i strimler
2 dl fløde - gerne en af de "fedtfattige"
1 spsk kokosolie
½ okseboullionterning
salt og peber
Marinaden røres sammen og kødet trækker i den i minimum 1 time.
Kødet svitses i marianden på panden - ikke for længe da det gerne stadig må være rosa inden i. - tages og panden og venter til resten er lavet.
Champignonerne svitses på panden i resterne af marinaden fra kødet. Gulerødderne tilsættes. Det hele simrer i ca. 5. minutter.
Kokosolie og fløde tilsættes og smages til med okseboullion, salt og peber.
5 minutter inden servering tilsættes peberfrugter og forårsløg, så de stadig er sprøde når retten serveres.
Nudlerne koges og kødet tilsættes grøntsagerne.
Smagte rigtig dejligt!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar