Igår lavede jeg denne dejligt nemme ret - det smagte rigtig dejligt og tog ingen tid..
500 g kyllingeinderfilet
1 pakke bacon
100 g pikant ost
1 fed hvidløg
2 dl vand
½ dl fløde (kan sagtens undværes, men jeg havde lige en rest..)
½ hønseboullionterning
peber
Tilbehør:
3 dl ris
6dl vand
1 hønseboullionterning
lidt salt
Grøntsager eller en god salat
Kyllingeinderfiletterne vendes i presset hvidløg. Baconen smøres med et godt lag pikantost og rulles om kyllingestykkerne.
Kyllingestykkerne lægges i et smurt fad og vand, evt. fløde hældes over. Hønseboullionterningen drysses over tilsidst.
Sættes i ovenen ved 200 grader i ca. 30 minutter til kyllingefiletterne er gyldne og sprøde.
Vandet bringes til kogning med hønseboullionterning og salt o gnår det koger tilsættes risene. KOger i 10 minutter og hviler under låg i 10 minutter.
Serveres med "saucen" over risene og nogle gode grøntsager til...
Jeg bagte nogle majs med lidt smør på i ovnene samtidigt med kyllingen...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar