fredag den 2. december 2011

Flødekartofler a la Olga

En god gammel klassiker - lavet på min måde.....

Til 5 personer:
1½ kg store kartofler
2½ dl piskefløde
1 hønseboullionterning
1 fed hvidløg
salt og peber
fedstof til at smøre fadet

Kartoflerne skrælles og og skæres i tynde skive - hurtigt og nemt på foodprocessoren!

Kartoffelskiverne lægges i lag i et smurt fad.

Piskefløden blandes med en smuldret hønseboullionterning, salt, peber og presset hvidløg.

Flødeblandingen hældes ud over kartoflerne.

Kartoflene bages i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time til de er gyldne oven på.

2 kommentarer:

  1. Mums, jeg elsker flødekartofler :)

    SvarSlet
  2. ja ikk? - dem går man vist aldrig fejl af ;-)

    Hilsen Olga

    SvarSlet