Det her er en rigtig dejlig efteråssalat - med gode friske pærer.
Du skal bruge:
1 romainesalathoved
2 – 3 udkernede, hårde pærer i både
150 g serranoskinke i tynde skiver
35 g høvlet parmesan
25 g saltmandler
35 g høvlet parmesan
25 g saltmandler
Dressing
3 spsk olivenolie
1 spsk balsamico
1 tsk oregano
Salt og peber
3 spsk olivenolie
1 spsk balsamico
1 tsk oregano
Salt og peber
Riv salatbladene i mundrette stykker, vend dem med pærerne, der er skåret i både.Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.
Skær skinken i mindre stykker - eller klip, som jeg plejer at gøre og rist dem på bagepapir i ca. 5. minutter under grill i ovnen til de bliver knasende og sprøde.
Skær skinken i mindre stykker - eller klip, som jeg plejer at gøre og rist dem på bagepapir i ca. 5. minutter under grill i ovnen til de bliver knasende og sprøde.
Fordel skinke, høvlet parmesan samt saltmandler på salaten og server til kød eller bare med friskt brød til...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar