fredag den 7. oktober 2011

Bananmuffins med chokoladestykker og kakaoglasur

Det her er mine yndlings bananmuffins - de skal bare smages.... og vi skal lige hygge med dem her fredageftermiddag, når pigerne er kommet hjem fra skole.

Til ca. 30 muffins

320 g sukker
6 æg
200 g smeltet smør eller margarine
300 g mel
3 tsk bagepulver
4 små mosede bananer
saft af 1 citron
1 stor plade mørk chokolade hakket i små tern

Glasur.
150 g flormelis
4 spsk kakao
lidt vand

Fedtstoffet smeltes. Sukker og det smeltede fedtstof røres sammen og æggene piskes i et ad gangen.

Mel og bagepulver tilsættes og de mosede bananer, citronsaft og den hakkede chokolade tilsættes.

Dejen fordeles i muffinsforme og bages i ovnen ved 200 grader varmluft i 15 - 17 minutter - til de er gyldne og hævede.

Glasuren røres sammen og fordeles på kagerne, når de er afkølede.

Her er det en variant med citronglasur og chokoladeknapper....



Ingen kommentarer:

Send en kommentar