lørdag den 17. september 2011

Syltetøj af æble og hyldebær

Jeg så denne dejlige opskrift på http://kristina-kitchen.blogspot.com/, dog har jeg ændret lidt på opskriften, da jeg ikke havde noget æblejuice. I stedet for tilføjede jeg hyldeblomstsaft - og det klæder æblerne og hyldebærrene godt!



750 g modne hyldebær
750 g æbler
1 dl koncentreret
hyldeblomst saft
2 dl vand
1 stang kanel
3 tsk vanille
550 g sukker
3 tsk rød melantin



Skyl og rib hyldebærrene.


Skræl æblerne og skær dem i mindre stykker.


Kog bær og æbler op med hyldeblomstsaft, vand, kanel og vanillie og lad det småkoge under låg i 15 min.


Tilsæt sukkeret, og lad det koge til sukkeret er smeltet.


Tilsæt melantin rørt op med lidt sukker.


Hæld marmeladen på skoldede glas.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar