tirsdag den 13. september 2011

Flere små retter

I weekenden lavede jeg flere små retter som jeg serverede sammen i et måltid.

Jeg elsker at eksperimentere og lave nye ting og nogle gange bliver det så sådan, at jeg bliver nødt til at afprøve de her flere forskellige ting på en gang.

Så jeg inviterede mine forældre til spisning og gik så i gnag med at lave de forskellige ting.

Jeg lavede lakseruller, butterdej med dildcreme og rejer, små bruchettaer med honningbagte tomater og pesto, oksespidsbryst på gulerodspuré, kyllingesouffle med karrydressing, hjemmelavede italienske pølser, italiens prosciutto, fire forskllige slagss oste og til dessert - svenske ostekager med hjemmelavet vanilie is og friske bær.

Puha, det var mange ting, men det gik fint og det blev nogle dejlige retter.

Jeg vil forsøge at komme med opskrifterne løbende over de næste par dage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar