tirsdag den 23. august 2011

Omeletter med skinke, ost og grøntsager

I min jagt på fedtfattig mad er jeg stødt på omelettter - det er en dejlig let måde at lave mad på og de kan jo varieres i det uendelige, alt efter hvad man gerne vil have i eller efter hvad der i køleskabet...

til 5 personer
12 æg
4 spsk mælk eller fløde
salt og peber
lidt fedstof til stegning

Fyld:
skinke i strimler
revet ost
tomater i tern
peberfrugter i tern
agurker i tern
forsløg i tynde ringe
majs
Babysalatblade
Osv. osv.

Piske æggene og mælken sammen og smag til med alt og peber.

Bag 5 omeletter på panden - når bunden er ved at være gylden, lægges fyldet på dene ene halvdel.

Omeltten foldes sammen og lægges på en tallerken med babysalat.

Alt efter kalorieindtag kommes det fyld i, som man har lyst til.



Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar