tirsdag den 26. juli 2011

Pasta a la saltimbocca

Den her opskrift faldt jeg over på et eller andet tidspunkt og nu skulle den prøves - man skal kunne lide salvie, for det er et stærkt krydderi, som har en meget gennemtrængende smag. Jeg synes at det smager dejligt og det var en dejlig og nem sommerret..

1 pakke parmaskinke, ca. 90 g
olie
450 g kalvekød i strimler (jeg brugte oksekødstrimler)
 3 fed hvidløg i tynde skiver
1 lille håndfuld salvieblade
½ dl masala, sherry el. hvidvin (jeg havde ingen af delene så jeg brugte rødvin)
 salt og peber
1 lille tsk maizena rørt op i vand
revet parmesan
500 g frisk pasta

Kog pastaen i rigeligt, saltet vand, til den er al dente.

Dræn kogevandet fra, men gem lidt.

Klip imens skinken i stykker, og rist den på panden i en smule olie. Kom kødstrimlerne ved og steg det ved meget høj varme, så skinken bliver sprød, og kødet brunes.

Tilsæt hvidløg og salvie, og derefter vin. Lad det lige koge op.

Tilsæt evt. lidt af kogevandet fra pastaen, og smag til med salt og peber.

Jævnes med en lille skefuld maizena rørt op i lidt vand.

Anret med parmesan og server straks.

Server en god salat til.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar