søndag den 24. juli 2011

Amerikanske pandekager i stakkevis

Vejret indbyder ikke til så mange udeaktiviteter, så i går eftermiddags lavede jeg nogle stakke amerikanske pandekager, så vi kunne nyde dem til morgenmaden i dag - der røg også nogle pakker i fryseren, så vi også kan få glæde af dem nogle andre morgener....

Til ca. 60 pandekager..

4 æg
8 spsk rørsukker
2 tsk vanille
2 tsk kardemomme
8 tsk bagepulver
4 spsk creme fraiche
8 dl mælk
600 g mel

De våde ingredienser piskes sammen og derefter piske de tørre i.

Pandekagerne bages som små klatter på stegepanden, gerne en tefalpande, så skal der nemlig ikke bruges noget fedtstof!

Pandekagerne vendes når de bobler i overfladen og bagepulveret har gjort sin virkning og hævet dem, så de bliver dejlige tykke..

Servers varme med ahornsirup - og hvis de skal være rigtig amerikanske - en smørklat!

De er også klare favoritter til en god brunch!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar