søndag den 27. februar 2011

Mørbrad fyldt med tranbær, pinjekerner, blåost og basilikum og kartoffeltern til

Den her opskrift er en jeg tit vender tilbage til - her hjemme er vi rigtig glade for den og når jeg serverer den for gæster er de også altid begejstrede..

4 - 5 personer
1 svinemørbrad
½ pakke pinjekerner
½ pakke tranebær
100 blåskimmelost
1 frisk mozarella
1 håndfuld friske basilikumblade
1 fed hvidløg
salt og peber

15 mellemstore kartofler
lidt olie
salt



Kartoflerne skrælles og skæres i tern på 1 cm x 1cm.

Ternene lægges i en pose og olien tilsættes . Posen lukkes og rystes så olien fordelse på kartoflerne.

De lægges i en bradepande og bage i ovenen til de er møre og gyldne - en lille times tid.

Mørbraden afpudses og skæres op på langs og lægges i et smurt fad. Krydres med salt og peber.

Fyldet blandes sammen og massen hældes i den opskårede mørbrad.

Mørbraden sættes i ovenen i ca. ½ time til kødet er stegt færdigt.

Der kan serveres en god salat jeg brugt babyblade, champignon, galiamelon og røde peberfrugter og en god sauce til..

Der blev også lige til et stykke polenta fra igår...




Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar