Jeg laved en dobbelportion, for så er der både til kugler og til at rulle sammen med ren marcipan til en træstamme.
100 g marcipan
1 tsk nescafe pulver
1½ tsk kakao
1 - 2 tsk kaluha eller orangelikør
Alle ingredienser æltes sammenog de rulles til små kugler.
100 g mørk overtrækschokolade
Smuttede mandler - lige så mange som der er kugler
Chokoladen smeltes over vandbad og kuglerne overtækkes. Når de er sat af på et stykke bagepair sættes mandlen forsigtigt i - hviler til de er helt tørre.
Opbevares i en tætsluttende dåse i køleskab.
Til træstammen skal der bruges
100 g marcipan
100 g mokkamasse
marcipanen rulle til en flad rektangel melle 2 stykker bagepapir.
Mokkamassen smøres ud over og det hele rulles sammen til en roulade.
Over tækkes med mørk chokolade og pyntes med krymmel eller ligende.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar