søndag den 24. januar 2016

Studenterbrød

Så var der en masse kagerester i fryseren - det skulle bruges til noget fornuftigt og i dag blev det så til studenterbrød.

Du skal bruge:
75 g hvedemel
25 g flormelis
25 g smør
1 tsk vanillesukker
½ dl vand - eller 1 æg

Fyld:
700 g kagesmuld
8 spsk kakao
1 dl hindbærsyltøj
4 tsk stroh rom

Glasur:
150 flormelis
lidt vand
tivolikrymmel



Saml ingredienserne til bunden og tilsæt vand efter behov. Rul dejen meget tyndt ud og bag den ved 200 grader i 15 minutter til den er gennembagt.

Kagesmuld blandes i en foodprocessor med kakao og samles med hindbærsyltetøj og smages til med rom.

Fyldet lægges på den afkølede bund og pyntes med hvid glasur og tivolikrymmel.

Skæres i passende stykker.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar