En lille variation af de kendte hasselback kartofler - her brugte jeg gulerødder - de bliver dejligt søde og bløde .....
Du skal bruge:
gulerødder
olie
timian
salt og peber
Rens gulerødder og skær dem i 2 eller 3 stykker alt efter længden på gulerødderne - ca. en fingers længde skal de ca. være.
Snit nu gulerødderne lige som når man laver hasselbackkartofler - pas på med at skære helt igennem.
Pensl gulerødderne med olie og drys med timian og slat og peber. Bage i ovnen eller på grillen i ca. 20 minutter - ½ time, til de er møre og gyldne.
looking delicious :)
SvarSletskrotbil
Thanks;-)
SvarSletMums!
SvarSletSikke en lækker idé!! Ser super skønt ud...
Tak Line - det er en delig variant til både kartoflen, men også en ny måde st tilberede guleroden på - så gør det ikke noget at de er lidt tykke....
SvarSletHilsen Olga
Min datter elsker gulerødder, lad os se om hun vil spise dem sådan her :) mange tak for opskriften, det ser vildt lækker ud
SvarSletVelbekommen og god fornøjelse ;-)
SvarSletGreat post and nice blog. Thank's skrotbiler
SvarSletThanks - you're welcome :-)
SletDenne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
SvarSletSer rigtigt lækre ud..men hvor længe skal de have i ovnen?
SvarSletMvh.
Majse
Hov..det var ikke tid men graderne jeg var i tvivl om, kan ikke finde det i teksten.☺
SvarSletMvh.
Majse
200 grader :-)
SletTusind tak for hurtig svar!! Vil lave dem i aften,uhh glæder mig!
SletMvh.
Majse
Super inspiration tusinde tak
SvarSletGreat post and nice blog.
SvarSlet