fredag den 26. september 2014

Hasselback gulerødder

En lille variation af de kendte hasselback kartofler - her brugte jeg gulerødder - de bliver dejligt søde og bløde .....

Du skal bruge:
gulerødder
olie
timian
salt og peber

Rens gulerødder og skær dem i 2 eller 3 stykker alt efter længden på gulerødderne - ca. en fingers længde skal de ca. være.

Snit nu gulerødderne lige som når man laver hasselbackkartofler - pas på med at skære helt igennem.

Pensl gulerødderne med olie og drys med timian og slat og peber. Bage i ovnen eller på grillen i ca. 20 minutter - ½ time, til de er møre og gyldne.



13 kommentarer:

  1. Mums!
    Sikke en lækker idé!! Ser super skønt ud...

    SvarSlet
  2. Tak Line - det er en delig variant til både kartoflen, men også en ny måde st tilberede guleroden på - så gør det ikke noget at de er lidt tykke....
    Hilsen Olga

    SvarSlet
  3. Min datter elsker gulerødder, lad os se om hun vil spise dem sådan her :) mange tak for opskriften, det ser vildt lækker ud

    SvarSlet
  4. Velbekommen og god fornøjelse ;-)

    SvarSlet
  5. Svar
    1. Thanks - you're welcome :-)

      Slet
  6. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet
  7. Ser rigtigt lækre ud..men hvor længe skal de have i ovnen?
    Mvh.
    Majse

    SvarSlet
  8. Hov..det var ikke tid men graderne jeg var i tvivl om, kan ikke finde det i teksten.☺
    Mvh.
    Majse

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak for hurtig svar!! Vil lave dem i aften,uhh glæder mig!
      Mvh.
      Majse

      Slet